Afscheidsavond groep 8 2017

SURPRISE!!!   Een geweldig spektakel met dans, zang, synchroonzwemmen, buikfaces, de groep 8 band en nog veel meer. Zelf een speciale gast uit Rusland.  Wat hebben we genoten en gelachen. Daarna natuurlijk het afscheidslied van alle kinderen die onze school gaan verlaten. We wensen alle kinderen die weggaan heel veel plezier op hun nieuwe school. AYOOOOOO.

Lees verder!

Kamp groep 8 Klein Curacao 2016

De groepen 8 hebben een nacht geslapen op een onbewoond eiland.  Maandag al vroeg uit de veren en met de Miss Ann naar Klein Curacao. Zon, zee, strand, snorkelen, wandelen, schildpadden zien, speurtocht, bbq, nachtspel, kampvuur, onder de blote hemel slapen, en dan op de terug weg ook nog een potvis zien.  Hoe gaaf kan…

Lees verder!

Pleinfeest 2016

Zaterdag 30 januari 2016 was het pleinfeest met als thema: TOETERS EN BELLEN.

Natuurlijk konden de kinderen weer de hele middag leuke spelletjes doen als balgooien, hengelen, grabbelton, kabelbaan, paal klimmen etc. En er was een spookhuis en natuurlijk de springkussens. Ook kon je lekker frietjes eten of poffertjes en er was gezellige muziek. Bij het rad van fortuin kon je mooie prijzen winnen en bij de bar een lekker drankje halen.Het was weer grandioos!!!!! We willen alle ouders bedanken voor hun hulp, zonder die hulp is zo’n groot feest onmogelijk.

Lees verder!