Aanmelding & Toelating

Aanmelden

Hoe werkt het?

Wij werken momenteel aan het digitaliseren van onze aanmeldingsprocedure. Tot die tijd kunt u de formulieren opvragen via info@schroederschool.net en via de e-mail naar ons terugsturen.

Procedure
Stap 1: indienen aanmeldingsformulier en getekende toelatings- en betalingsvoorwaarden
Stap 2: behandeling aanmelding door Schroederschool
Stap 3: toelating of afwijzing
Stap 4: bij toelating het voldoen van het inschrijfgeld
Stap 5: indien toelating schriftelijk is medegedeeld en het inschrijfgeld is ontvangen wordt uw kind ingeschreven op de Schroederschool en bent u verzekerd van een plek.

Ieder jaar mogen wij weer veel nieuwe leerlingen verwelkomen op onze school. Wenst u ook een rondleiding of informatiegesprek? Stuur een e-mail naar info@schroederschool.net en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Indien u overtuigd bent om uw zoon/dochter bij ons aan te melden vragen wij u om de volgende stappen te ondernemen waarmee zowel u als wij zorgen voor een vlotte afhandeling van de aanmelding en toelating.

Vult u alstublieft het digitale aanmeldingsformulier in via onderstaande link:


Aanmeldingsformulier Primair Onderwijs (FORM)

Aanmeldingsformulier Nijntje (FORM)

Aanmeldingsformulier BSO (FORM)

Nadat u dit formulier heeft ingevuld kunt u onderstaand formulier downloaden en printen. U vult het formulier in en ondertekend deze. Samen met de gevraagde bijlagen stuurt u dit op naar info@schroederschool.net of per post. U kunt uiteraard ook de papieren langsbrengen bij onze receptie.

Toelatings- en betalingsvoorwaarden Primair Onderwijs (PDF)

Toelatings- en betalingsvoorwaarden Nijntje (PDF)

Toelatings- en betalingsvoorwaarden BSO (PDF)

Nadat het aanmeldingsformulier en de toelatings- en betalingsvoorwaarden met bijlagen bij ons binnen zijn wordt uw aanmelding in behandeling genomen, waarna wij u zo spoedig mogelijk laten weten of uw zoon/dochter is toegelaten en wordt ingeschreven.